Satsa på miljövänliga produkter för städ och tvätt

Ecover är ett varumärke som vi ofta vänder oss till när vi ska fylla på städförrådet med nya miljövänliga städprodukter. De har ägnat över 25 år åt att utveckla naturliga tvättmedel och rengöringsprodukter. De använder unika kombinationer av växter och mineraler för att skapa produkter som rengör hemmet på ett väldigt effektivt sätt utan att tumma på säkerheten eller miljövänligheten. Slutresultatet är produkter som är bra för både naturen och djuren, men även för oss människor eftersom de inte innehåller en massa farliga kemikalier.

Ecover använder inga fosfater, petrokemiska komponenter eller parabener, och precis som du säkert förväntar dig är deras förpackningar fullständigt nerbrytbara. Perfekt när du ska städa hemma, oavsett om du bara vill torka av ditt soffbord och stolar eller göra en grovstädning från taklist till golvlist.

Sonnet är ett väldigt bra märke när det kommer till tvättstugan. De har tillverkat biologiskt nedbrytbara tvättmedel i över 30 år. Deras produkter innehåller inga allergiframkallande ämnen eller dofter, konserveringsmedel, enzymer, petrokemiska tensider, färgtillsatser eller blekmedel. Sonnet erbjuder också handdiskmedel, desinfektionsmedel, flytande tvål, såpa, galltvål och många andra bra produkter inom tvätt och städ.

Just nu kan ni dessutom få rabatt på både riskokare eller slowcooker om ni går in på Kitchentime – webbutiken där du hittar allt till köket. Denna månad har de stor rea i följande kategorier: köksmaskiner, bakning, servering och textilier. Ett bra tillfälle att lägga vantarna på bra produkter från populära varumärken till ett nedsatt pris och vi vet att våra läsare tycker om att göra klipp!