Så rustar du upp gamla möbler

Det finns inget väder som är omöjligt och om du bara klär dig efter väder så kan ingenting längre stå i vägen. Alla årstider bjuder på busväder och när regnet står som spön i backen kommer man kanske direkt vilja ge sig ut på en promenad om man inte har rätt utrustning och kläder som skyddar än från de kalla dropparna.


Så vad ska man tänka på för att kunna packa väskan med rätt kläder för dagen och hur ska man klä sig under årets olika årstider för att vara mer bekväm? På banquet kan du hitta dina nya favoriter och investera i plagg som håller år efter år!

Vilken aktivitet kommer du utföra?

Förutom väder och vind så är det såklart också viktigt att baserar valet på vilken typ av aktivitet du planerar att utföra. Mer intensiva pass utomhus kräver mer av ditt klädval för att du ska vara bekväm och för att du ska kunna få ut mer av din träning. Glöm heller inte att välja rätt skor så att du kan sträcka på fötterna och inte riskera skavsår. 

 

Håll koll på prognosen

För att du ska kunna planera vilka kläder du behöver packa ner för dagen så är det viktigt att du håller koll hur prognosen ser ut för dagen. Även fast solen skiner på morgonen, så är det inte säkert att det kommer att hålla i sig hela dagen. Så för att veta när regnrocken ska med eller du behöver ha med dig ett extra ombyte så kika på vad SMHI har att säga.

Leave a Comment

Your email address will not be published.